Hjem > Presseomtaler > Norsk presse omtale


DERFOR ER DET NØDVENDIG MED SPESIALDESIGNET BLEKK/TONER  FOR Å FÅ DET BESTE RESULTATET.

Noe annet og veldig, veldig viktig for de resultater man oppnår med refill er de blekk/toner produkter som man gjenfyller sine patroner med. Her har vår erfaring lært oss, at de aller beste resultater oppnås ved å gjenfylle sin patron med en spesialdesignet blekk/toner. Dvs. et produkt som er utviklet og testet presis til den patrontype som man skal gjenfylle. Det finnes jo hundrevis av forskjellige patrontyper, og som noe selvfølgelig bruker de helt forskjellige typer av blekk/toner for å kunne yte de beste utskrifter.

 Du fyller jo heller ikke diesel på din bil hvis den er beregnet til å kjøre på blyfri bensin. Spesielt ved utskrifter av bilder/foto vil du kunne se en stor forskjell på utskriften hvis du ikke bruker spesialdesignet refillblekk.
Selv om de forskjellige HP og Lexmark blekkpatroner ligner hverandre, og gjenfyllingsteknikken er den samme, bruker de forskjellige typer blekk. Vi selger derfor i vår butikk kun spesialdesignet refill blekk/toner produkter. De er kanskje litt dyrere enn andre men garantert bedre enn alle typer av universal produkter. Dessuten bruker vår produsent mange resurser på test og utprøving av de nye blekktyper slik at de ligner de originale typer så mye som mulig. Vi skal samtidig lagerføre mange forskjellige blekk- og toner typer.

Refillblekk/toner skal også være kompatibel, dvs. kunne fungere optimalt både med printerdyser, svampen eller bildetrommel (laserprinter) mm. i de enkelte patrontyper ellers oppnår man dårlige resultater med refill. Man kan kanskje både ødelegge patron, og i verste fall sin printer hvis dette ikke er tilfellet. Bruker man f.eks. en ikke pigmentert blekk (vannfast/lysekte), til en patron, som er produsert til dette, vil patronen hurtig bli ødelagt av tette printerdyser og inntørkede svamper. Bruker man f.eks. en 300dpi toner til en laserprinter, som er beregnet til en 1200dpi toner kan man like godt vinke farvel til denne, da fuseren raskt vil bli ødelagt i printeren. Dessuten skal refill blekk/toner kunne fungere perfekt med det originale blekk/toner som er eller har vært i patronen. Det vil i alle tilfelle være en vesentlig mengde av dette tilbake i patronen, når man gjenfyller den første gang. Derfor anbefaler vi kun bruk av spesialdesignede refillprodukter.

Valget er ditt

Med vennlig hilsen 
ShopFactory (TM). Click Here.